Součástí nejsledovanější módní akce roku, New York Fashion Weeku, byla letos debutová přehlídka Jiřího Kalfaře. Ta byla inspirovaná příběhem Taťány a Oněgina. Jde o prvního Čecha v historii, jemuž se povedlo prosadit se na této prestižní akci. Jiří Kalfař chtěl skrze svou tvorbu ukázat evropskou estetiku a evropskou kvalitu. Proto ke spolupráci přizval dvě české firmy. Komponenty Preciosa dozdobily korzety a pláště této kolekce. Klobouky TONAK doplnily konkrétní modely a dotvořily celkový dojem přehlídky.


 

 

 

 

Díky Kalfařově preciznímu  přístupu k práci, inovativním střihům, originálním siluetám, nápaditým kombinacím, špičkovým materiálům a kvalitním kloboukům TONAK se stala jeho přehlídka jedinečnou podívanou pro všechny přítomné diváky.

Modely Jiřího Kalfaře z jeho aktuální kolekce vynesly na molo kromě amerických modelek také dvě velmi úspěšné české rodačky, Linda Vojtová a Pavlína Pořízková. Díky účasti těchto dvou módních ikon vzbudila Kalfařova přehlídka velký zájem médií, kritiků, nákupčích i potencionálních zákazníků.


 

Přehlídky nadaného umělce Jiřího Kalfaře se v publiku zúčastnila známá jména z módní branže a na jeho debut přicházejí výborné reakce ze všech stran. Všechny Kalfařovy modely včetně klobouků TONAK jsou po zbytek týdne módy k vidění v showroomu v Soho, kde si je mohou prohlédnout nákupčí a budoucí zákazníci.