FESTIVALOVÉ LÉTO S TONAKEM JE TADY!

Vyražte na letní festival stylově s jedinečnými klobouky z limimtované festivalové kolekce, kterou pro vás navrhla Nikol Moravcová a Míša Štoudková. O vzniku celé kolekce si můžete také přečíst na jejich blogu: BLOGES ROBES.

 

Klobouk z festivalové kolekce BY NIKOL je vhodný pro všechny stylové nadšenkyně a hravé povahy. Součástí klobouku je balení tří peříček, které můžete kombinovat a ozdobit jimi klobouk. Peříčka zastrčíte do perforované hlavy klobouku a každý den festivalu budete originální, stylová a trendy. Klobouk má krempu širokou 6,5 cm.

 

V jednoduchosti je krása. Přesně to vystihuje tento velurový klobouk z limitované kolekce BY NIKOL. Léto je ideální příležitostí pro kombinování stylů. Tento klobouk originálního designu vám zajistí maximální pohodlí na všech vašich cestách za dobrodružstvím a oživí každý váš outfit. Klobouk má krempu širokou 7 cm.

 

Všchny klobouky zakoupíte ve velikostech 55,56,57 ve Flagship Store TONAK Praha a Concept Store TONAK Ostrava, online na e-shopu, a také na festivalu Colours of Ostrava!

 

 

Velurový klobouk z festivalové limitované kolekce BY MICHAELA v Boho stylu je hitem letošního léta. Tento klobouk perfektně doladíte ke všem festivalovým outfitům díky skvěle kombinovatelné béžové barvě. Buďte trendy a stylová. Klobouk má krempu širokou 10 - 10,5 cm.

 

 

Elegantní, originální, ale také nadčasový je černý klobouk z festivalové limitované kolekce BY MICHAELA. Klobouk skvěle doladíte k dlouhým šatům v Boho stylu a džínové bundě. Klobouk má krempu širokou 10 - 10,5 cm.