Jsme moc hrdí na to, že klobouky jsou již mnoho let součástí především moderní taneční scény. To, že jsme se letos stali součástí představení Baletu Národního Divadla (ND), nás těší o to více. Již v červnu jste naše klobouky mohli vidět v představení Kafka: Proces v nádherném prostředí Stavovského divadla. Silný příběh jednoho z Kafkova děl byl mimo jiné i silným estetickým zážitkem a jsme rádi, že k tomu přispěly i naše klobouky.

 

 

 

V představení italského choreografa Maura Bigonzettiho sledujeme příběh Josefa K., který se v den svých 30. narozenin probudí a uvidí u své postele tři policejní agenty, kteří ho chtějí z nepochopitelných důvodů zatknout. Zmatený a ohromený K. je pak zatažen do justiční mašinérie a ztratí se ve víru podivných událostí.

S tanečníky Národního Baletu jsme v prostorách Stavovského divadle nafotili také krásnou fashion inspiraci, jak vyrazit během teplých letních dní do divadla. Klobouky doplnily outfity z dílny Pietro Filipi a všichni jsme si focení moc užili. V hlavní roli modelů se představili členové souboru Baletu ND: Louise Corpechot, Olga Bogoliubskaia, Roger Cuadrado a Paul Irmatov. Role fotografa se pak chopil demisólista Baletu ND Younsik Kim a o krásný makeup se postaral náš skvělý Pavel Kortán.

 

V rámci této krásné spolupráce jsme přivítali také nové ambasadory naší značky, kteří si výběr na naší prodejně v Žatecké 14 v Praze moc užili. A my jsme mohli vidět všechny ty zvedačky a baletní pozice v přímém přenosu. Pojďte se s námi podívat, jak to ambasadorům sluší.

 

 

První sólista Baletu ND Giovanni Rotolo a sólistka Baletu ND Sophie Benoit v naší prodejně v Žatecké 14 v Praze.

Baletní mistryně a emeritní první sólistka Baletu ND Tereza Podařilová a demisólista Baletu ND Jiří Waňka v naší prodejně v Žatecké 14 v Praze.

 

Podrobné informace naleznete zde: NÁRODNÍ DIVADLO BALET.

Foto: Martin Divíšek, Serghei Gherciu, Pavel Hejný, Younsik Kim, Michael Kořínek, Anna Rasmussen