Snad každý z nás již někdy použil spojení KLOBOUK DOLŮ. Vzdáme tím hold před vším, co si zaslouží náš respekt a obdiv. My touto kolekcí vzdáváme hold veškerému kulturnímu bohatství, umu a tradičnímu řemeslu celého světa, které je pro nás nevyčerpatelnou inspirací. Všechny smyslové prožitky, kterými jsme schopni vnímat hudbu, tvary, barvy, vůně, zkrátka veškerou pestrost lidského života to vše se prolíná kolekcí pro podzim/zimu 2020/2021.

ROCK

Na vlnách rocku se můžete nechat unést v originálním zpracování klobouku Funny Hat Iggy nebo se stát hvězdou s naší kapitánkou a baretem. Jako u každého správného rockera i v této linii převládá černá barva a minimalistické zdobení. Důraz je kladen především na kvalitu a technické zpracování materiálů a střihů jednotlivých pokrývek hlavy.

CHANSON

Lehký nádech Francie, ležérnost, zvuky kabaretu a jedinečná melodie tím vším jsme se inspirovali v naší tentokrát ryze pánské edici Chanson. Oblíbený tvar Porkpie je doplněn především o šité pokrývky hlavy jako je minimalistický Bucket Hat či Sixpense a Baseball Cap. Všechny šité pokrývky hlavy jsou voděodolné, větru vzdorné, ale přitom prodyšné a umožňují ten nejvyšší komfort nošení.  Zároveň si však ponechávají módní vzhled a jsou zkrátka šik.

SWING

Swingová hudba a tanec mají své kořeny v Jazzu a jsou to žánry, které buď milujete nebo vás nechávají zcela chladnými. My však věříme, že naše linie SWING si získá srdce všech. Stejně jako je hravý swing je hravá i tato edice – výrazné barvy, zdobení, originální tvary a vzory. Hlavní dominantou jsou červené, zelené a modré odstíny, kovové doplňky v podobě různých řetízků, a hlavně špičkové materiály a zpracování.

OPERA

Opera je považována za jednu z nejvyšších forem umění a její prvopočátky se psaly již v 16. století. Její náročnost, preciznost a hluboký kulturní odkaz jsou i hlavní pilíře naší linie OPERA.  Naprostou dominantou je zde klasická černá, která symbolizuje eleganci, luxus a umožňuje vyznít špičkovému zpracování a kvalitě použitých materiálů. Lehké drama vnáší do kolekce ostře červený plstěný baret a krásné dámské klobouky s širokou krempou a síťkou přes oči. Výrazné zastoupení zde také mají klobouky s rovnou hlavou ve velurové povrchové úpravě. Jedinečnost této edice potěší i ty nejnáročnější milovníky módy.