Pokud byste rádi své blízké obdarovali pokrývkou hlavy, ale bojíte se že netrefíte velikost, tvar nebo styl, máme pro vás pár tipů, čím pod stromečkem překvapit.

Dárkový poukaz

Víte, že po klobouku už dlouho touží? Pak bude nejjistější volbou dárkový poukaz. Výběr té správné pokrývky hlavy totiž není radno podcenit a tak je potřeba zkoušet a zkoušet. Najít tvar i velikost zabere nějakou tu chvilku. Pokud tedy nemáte naprosto jasné instrukce, ušetří vám voucher spoustu starostí.

Klobouková krabice

Chcete oslnit dlouholetou sběratelku klobouků? Do detailu propracovaná klobouková krabice je to pravé. Sametová podšívka a kožený řemínek na zapínání dělají z této koženkové krabice luxusní dárek. A to zvláště pro ty, kteří zatím skladují své oblíbené doplňky v komínku ve skříni.

 

Vždy když cestujeme někam s touto krabicí, připadáme si jako hollywoodská star. Dopřejte tento pocit i vy.

 


Baret

Barety jsou jasným trendem letošní zimy a s klesající rtutí na teploměru nahradily podzimní kapitánky. Jejich vlna vás zahřeje a nekonečná barevná škála vám zamotá hlavu. My jich máme ve skříni hned několik, od neutrálních tónů po sladce růžovou nebo královskou modř. Co nás na baretech ale baví nejvíc, je, s jakou lehkostí vás pasují do role šarmantní Pařížanky. Hodí se i k obyčejné bílé košili nebo okoukanému kabátu a vděčně po nich sáhnete o víkendu, kdy už není síla na to řešit účes.

⇒Jak nosit barety?

Zmijovka

A pokud náhodou baret není její krevní skupina, zkuste zmijovku. Retro kousek, který zažívá velký návrat, potěší všechny ty, kteří nechtějí zapadat do průměru. Unisexovou čepicí v několika barevných kombinacích vzbudíte zaslouženou pozornost.